epreskerti-ovoda-mikulas-20201204_00

A Reményhír Intézmény Epreskerti Óvodájába az idén a vírus miatt rendhagyó módon ugyan, de ellátogatott a Mikulás. Minden gyermek az ablakon keresztül láthatta a várva várt Télapót, és köszöntötte egy versikével és egy énekkel, aminek nagyon örült a jó öreg Mikulás. Idén a jóság mellett a maszk használatára és a rendszeres kézmosásra is felhívta a gyerekek figyelmét.

Csodálatos módon bevarázsolta a csomagokat és a szaloncukrot a csoportszobák ajtajához, ami nem kis meglepetést és örömet okozott a csillogó szemű kicsiknek.

Nagyon szépen köszönjük a finom meglepetéseket a gyerekek nevében a Mikulásnak, a Reményhír Intézmény Gyermekeiért Alapítványnak és a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak!

Patkás Rita

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »