pcsz-bekes-20210611_00

Nagy öröm számunkra, hogy immáron nem telik el olyan hét, hogy ne kapnánk valamilyen felajánlást, így még több lehetőségünk nyílik arra, hogy sokakhoz megérkezzen a várva várt segítség.

SZERETETPONTUNK továbbra is szeretettel fogadja az olyan adományokat, melyek a rászorulók mindennapi életét megkönnyítik, melyek igazi segítséget jelentenek számukra. A kérelmezők tábora sajnos még mindig nagyobb, mint az adományozóké, ezért szólítjuk meg Önt is!

Ha megmozdult a szívében valami, ami azt súgja, segítsen, hívjon bennünket a 06-30-156-9443-as telefonszámon, és mi ingyen elszállítjuk felajánlását.

Ha bármi kétsége lenne afelől, hogy adománya jó helyre kerül-e, akkor nincs oka aggodalomra, hiszen adománykiszállításainkat fényképpel és hivatalos nyomtatványok kitöltésével zárjuk.

Köszönjük bizalmát és várjuk a hívását!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »