pcsz-adomanygyujtes-20210319_00

Hónapról hónapra különféle adományokkal támogatjuk a nélkülözőket, hiszen sokan keresnek meg bennünket kéréseikkel, és mi mindenkinek szeretetnénk segíteni. A szükség nagy, a készleteink pedig sajnos végesek, ezért van szükség újabb felajánlásokra!

 A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához beérkező kérelmek alapján ebben az időszakban többeknek tűzrevaló fára és tartós élelmiszerre van szükségük.

Az ország különböző területein működő (Verpelét, Hajdúhadház, Berettyóújfalu, Nyírvasvári, Zákányszék, Kótaj, Békés) SZERETETPONTJAINK minden jó adományt szeretettel elfogadnak, melyet rövid időn belül továbbszállítanak a rászoruló családok otthonaiba.

Biztatjuk Önöket, hogy jó minőségű ruházattal, hibátlanul működő háztartási eszközökkel, jó állapotban lévő bútorok felajánlásával, tüzelővel vagy saját kezűleg összecsomagolt tartós élelmiszerrel támogassák a krízis helyzetben lévőket!

Köszönjük a felajánlásokat!

Balogh Andrea

pcsz-adomanygyujtes-20210319

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »