pcsz-adomanygyujtes-20210319_00

Hónapról hónapra különféle adományokkal támogatjuk a nélkülözőket, hiszen sokan keresnek meg bennünket kéréseikkel, és mi mindenkinek szeretetnénk segíteni. A szükség nagy, a készleteink pedig sajnos végesek, ezért van szükség újabb felajánlásokra!

 A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához beérkező kérelmek alapján ebben az időszakban többeknek tűzrevaló fára és tartós élelmiszerre van szükségük.

Az ország különböző területein működő (Verpelét, Hajdúhadház, Berettyóújfalu, Nyírvasvári, Zákányszék, Kótaj, Békés) SZERETETPONTJAINK minden jó adományt szeretettel elfogadnak, melyet rövid időn belül továbbszállítanak a rászoruló családok otthonaiba.

Biztatjuk Önöket, hogy jó minőségű ruházattal, hibátlanul működő háztartási eszközökkel, jó állapotban lévő bútorok felajánlásával, tüzelővel vagy saját kezűleg összecsomagolt tartós élelmiszerrel támogassák a krízis helyzetben lévőket!

Köszönjük a felajánlásokat!

Balogh Andrea

pcsz-adomanygyujtes-20210319

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »