Máté evangéliuma 6. rész 26. 31. 34. versek:

„Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál?”

„Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? vagy: Mit igyunk? vagy: Mivel ruházkodjunk?”

„Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.”

Hálás szívvel jövök dolgozni minden nap, mert tudom, hogy a mai nap is Istennel indul, Istenért dolgozhatok. Minden reggel finomabbnál finomabb péksütemények várnak rám az Európa Pékségben, amiket itt Pécsen, Komlón és Nagyharsány környékén oszthatunk ki időseinknek és a rászorulóknak. Jó látni az arcukon a mosolyt, amikor átveszik a kollégáktól a finomságokat. Tudom, hogy szükség van rá, tudom, hogy mindig várják az autót a megszokott időben.

Nagyon jó látni, hogy a mi Istenünk megáldja munkánkat, és sok mindenkihez eljuthat az Ő nagy neve.

Szűcs Mátyásné

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »