A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának Pécsi Telephelyén többféle adományt osztottunk a rászorulók részére.

Ebben a hónapban ruhaadományt és egyéb háztartási gépeket, edényeket, szőnyegeket,  foteleket kaptunk több helyről. Oldon a cigány kisebbségi Önkormányzattal együtt működve tartottuk meg a börzénket. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a felajánlók mindig megtalálnak bennünket, és a mindennapi sok-sok munka mellett erre is van lehetőségünk, időnk.

Egy felajánlott mosógépet Komlóra vittünk egy többgyermekes családba, itt is nagy örömmel vették ezt az adományt. Úgy érzem nagyon jó helyre érkezett, és nagy hasznát veszi az édesanya, akinek elmondása szerint sok ideje ment el eddig a mosásra, az új mosógéppel ez az idő lerövidül, és több ideje jut a gyerekeire.

Szűcs Mátyásné

Telephelyvezető

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »