iskolagala

Zsúfolásig megtelt nézőtér előtt mutatkoztak be a Reményhír Intézmény diákjai az idei iskolagálán a békési művelődési központban. A jubileumi rendezvényre különös lelkesedéssel készültek a tanulók és az őket felkészítő pedagógusok.

A művészeti ágak széles palettáján mutatták meg tehetségüket a diákok az idei programon a közönség nagy örömére.

Az oktatási intézmény tíz évvel ezelőtt csatlakozott a Reményhír Intézményfenntartó központhoz, ezért a mostani gálán a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt fektettünk arra, hogy még színesebben, több oldalról meg tudjuk mutatni magunkat, annál is inkább mivel az elmúlt években a járvány miatt nem volt lehetőségünk megrendezni a bemutatkozó előadásunkat. Minden évben ügyelünk arra, hogy minél több gyermek megmutathassa tehetségét a produkciókban, nem csupán egymásnak, hanem a szülőknek is. Idén az első osztályosoktól kezdve a nyolcadikos diákokig minden évfolyamból szerepelési lehetőséget kaptak a diákok, és bemutatkoztak a művészeti iskolásaink is. A tanulók lelkesen készülnek, mert a megjelenő vendégeket – különösképpen a szüleiket – szeretnék színvonalas produkciókkal megajándékozni” – emelte ki érdeklődésünkre Durkóné Illés Bernadett, intézményvezető.

Az iskola a felzárkóztatás mellett kezdetektől fogva különös hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra is, idén a rajz és a versmondás területén is kiemelkedően szerepeltek a tanulóik. A békéscsabai kortárs versmondó versenyen, és városi versmondó versenyen is sikerült az élmezőnyben végezniük diákoknak a különböző korcsoportokban, az ott előadott produkciók egy része szintén szerepelt a gála műsorán.

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések