Az MPE OCM munkatársai vezették ismét a csoport alkalmat Mezőberényben. Minden héten szerdán a Máté evangéliumát tanulmányozzuk jó eredménnyel! Ezúttal a tizenkettedik részt vettük át, mely részben Jézus rámutatott arra, minden időt ki kell használnunk hogy másokkal jót tegyünk! Máté,12:11-12: De ő azt mondta nekik: „Ha valakinek közületek van egy juha, és az egy szombati napon beleesik egy gödörbe,ti vajon nem húznátok ki onnan? Mennyivel értékesebb az ember a juhnál?”

Amikor az emberek szükséget szenvednek, csak a lehetőséget szabad látnunk, és ha van lehetőségünk, hogy betöltsük a szükséget, akkor tegyük meg!

Az alkalom végén a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata által küldött ruhaadományok kerültek szétosztásra.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »