ibrany_evangelizacio_20200722_02

Egy gyönyörű szerdai délután, 2020. július 22-én a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Ibrányi Gyülekezete utcai evangelizációt tartott Balogh Miklós lelkipásztor vezetésével. Az evangelizáció célja – az örök élet mellett, – hogy cigány testvéreink megtérjenek az Úr Jézus Krisztusban, és általa egy teljes életmód változás menjen végbe életükben.

Miklós pásztor az Ézsaiás 59,1 alapján tanította az utcán megjelent közel 50 embert, akik közül sokan a környező településekről jöttek át Ibrányba, voltak közöttük gyermekek és idősek egyaránt. „Nem az Úr keze rövid ahhoz, hogy megsegítsen, nem az ő füle süket ahhoz, hogy meghallgasson” (Új fordítás) – így szól az Ige. Emellett a tékozló fiú történetével hívta megújulásra, visszatérésre a pásztor az Úrtól eltévelyedett testvéreinket. Hála Istennek akadtak szép számmal, akiknél nem hullott porba az Ige, és többen is megújultak hitükben.

A hét ezzel még nem ért véget Balogh Miklós számára, hiszen július 26-án, vasárnap Kemecsén is hirdette az Evangéliumot, melynek hatására egy ember adta át életét Istennek. Dicsőség az Úrnak!

ibrany_evangelizacio_20200722_01

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »