NTP-MTTD-19-0165-budapest-0243

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Nemzeti Tehetség Program keretében két pályázat is sikerrel valósult meg a Reményhír Intézményben.

Az NTP-MTTD-19-0165 pályázati azonosítóval rendelkező „a matematikai, a természettudományos és a digitális kompetenciák erősítését szolgáló hazai és határon túli tehetségsegítő programok támogatása” elnevezésű pályázatnak köszönhetően 12 bevont tanuló sárkányhajózáson, kerékpártúrán, budapesti kiránduláson és a közlekedéssel kapcsolatos játékos vetélkedőn vett részt.

„A hazai és határon túli köznevelési intézményekben, iskolai rendszerű szakképzést folytató intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatása” elnevezésű NTP-KNI-19-0018 azonosító számú pályázatba bevont húsz tehetséges tanuló heti rendszerességgel vett részt dráma (interperszonális) és tánc (testi-kinesztetikus) tehetségterületen műhely-foglalkozásokon. A pályázat keretében a gyerekek szeptemberben kétnapos kiránduláson jártak Debrecenben. Tehetséges tanítványaink lelkesen készültek, hogy szakemberek segítségével színpadképes produkciót adhassanak elő. Az először májusra tervezett, majd decemberre halasztott művészeti gálát a járványügyi óvintézkedések miatt sajnos nem tudtuk közönség előtt megszervezni.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »