pcsz_fabiantamas_20200309_02

Fábián M. Tamás vagyok. 1996 óta folyik az oktatás a Keresztény Népfőiskolán. Az ország több pontján indítottunk már tanfolyamot, így már Verpeléten, Pakson és Békésen is végeztek hallgatóink. Fontosnak tartjuk, hogy cigány vezetőket is képezzünk, így a résztvevők 40-50 százaléka cigány tanuló.

A bibliaiskola célja, hogy diákjai tanulmányuk befejezése után képesek legyenek kezelni a mindennapi élet kihívásait, hogy készek legyenek lelki ajándékaik felismerésére, hogy felkészüljenek a különböző gyülekezeti területeken való tevékeny munkára, valamint, hogy hittel és Szent Szellemmel teljes vezetőkké váljanak.

A lelkészi munkatárs végzettség megszerzése akkreditált képzési rendszerben működik. Végzett hallgatóink közül többen vezetői feladatokat látnak el egy-egy csoport élén, vagy éppen közösségi munkát végeznek kisebbségi önkormányzatokban, érdekképviseleti és civil szervezetekben, valamint missziós társaságoknál.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »