elizabeth_mittelstaedt

A Magyar Pünkösdi Egyház Női Missziója országos konferenciát szervez „Ő felülmúlja minden álmom” címmel. Az október 25-i budapesti konferencia vendégelőadója Elizabeth Mittelstaedt, a Lydia Magazin alapítója.

Elizabeth Mittelstaedt – aki magyar családban született – a nőknek szóló, Lydia című keresztény magazin szerkesztőjeként vált ismertté a magyar nők között. Egy éve jelent meg életrajzi könyve magyar nyelven is. A „Poros úton mezítláb” oldalain először szól a nyilvánosság előtt kockázatos útjáról Kelet és Nyugat között, arról a szabadság utáni vágyról, amely élete értelmét jelentette, és valódi kilétét ma is jellemzi. Kockázatvállalásról és csodákról, bénító bánatról és a gyógyító szeretetről, meglepő fordulatokról és a szenvedélyes hitről ír, amitől az olvasó lélegzete nem egyszer elakad. A Lydia magazin alapító főszerkesztőjének vallomása megindító, időnként könnyekre fakasztó – de újra meg újra Istenre való bizalomra bátorítja az olvasót.

Az országos pünkösdi női konferencián lehetőség lesz a könyv megvásárlására és dedikálására is. A konferencián való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »