elizabeth_mittelstaedt

A Magyar Pünkösdi Egyház Női Missziója országos konferenciát szervez „Ő felülmúlja minden álmom” címmel. Az október 25-i budapesti konferencia vendégelőadója Elizabeth Mittelstaedt, a Lydia Magazin alapítója.

Elizabeth Mittelstaedt – aki magyar családban született – a nőknek szóló, Lydia című keresztény magazin szerkesztőjeként vált ismertté a magyar nők között. Egy éve jelent meg életrajzi könyve magyar nyelven is. A „Poros úton mezítláb” oldalain először szól a nyilvánosság előtt kockázatos útjáról Kelet és Nyugat között, arról a szabadság utáni vágyról, amely élete értelmét jelentette, és valódi kilétét ma is jellemzi. Kockázatvállalásról és csodákról, bénító bánatról és a gyógyító szeretetről, meglepő fordulatokról és a szenvedélyes hitről ír, amitől az olvasó lélegzete nem egyszer elakad. A Lydia magazin alapító főszerkesztőjének vallomása megindító, időnként könnyekre fakasztó – de újra meg újra Istenre való bizalomra bátorítja az olvasót.

Az országos pünkösdi női konferencián lehetőség lesz a könyv megvásárlására és dedikálására is. A konferencián való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések