Szeptember 19-én, Hencidán tartotta szakmai megbeszélését az MPE OCM Segítő Szolgálat 16 telephelyének vezetőivel és vezető gondozóival.

A tanácskozásra az ország 17 településéről érkeztek a szociális szféra szakemberei. A megbeszélést Durkó Albert, misszóvezető, Kiss Beáta, főigazgató, valamint Puskásné Torma Ruth, a Segítő Szolgálat megbízott intézményvezetője tartotta.  

Az egész napos találkozó célja az aktuális szakmai problémák megvitatása volt. Napi rendre kerültek a KENYSZI rendszerben való jelentés tanulságai, a folyamatban lévő akkreditált képzésben való részvétel, a munkatársak továbbképzése. A vezetőség kiemelte a gondozási feladatellátásban résztvevő munkatársak erkölcsi, szakmai felelősségét, ugyanakkor hangsúlyozta a munkatársak védelmét is, a szupervíziós tréningek lehetőségét.

A MPE OCM Segítő Szolgálata telephelyvezetői arról tájékoztatták a jelenlevőket, hogy a „Szépkorúak hónapja” alkalmából telephelyi szinten szerveznek közösségi napokat az időseknek az ország különböző pontjain.

A hencidai találkozó házigazdája, Szűcs Lajos, a berettyóújfalui telephely vezetője megvendégeléssel és egy-egy ajándéktárggyal búcsúzott el kollégáitól és a fenntartótól, Durkó Alberttől.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »