pcsz-adomány-felhívás-20210211_00

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának SZERETETPONTJAIT nagyon sokan keresik fel a kéréseikkel, hiszen számtalan szükséghelyzetben lévő szülő, nagyszülő vár támogatást a Missziótól. Naponta cseng a telefon vagy jön a Facebook üzenet, hogy segítsünk, és ha lehet azonnal, mert nagy bajban van a család.

A Békési SZERETETPONT részére minden héten újabb és újabb kérelmet adnak le rászoruló ismerősök és ismeretlenek, békésiek és más településeken élők. Még csak február van, de már közel negyven családot tudtunk élelmiszercsomaggal támogatni. A készleteink rohamosan fogynak, összefogásra van szükség!

Örülünk, mikor adhatunk, viszont vannak sajnos olyan esetek, amikor nincs miből adjunk. Mivel a Regionális SZERETETPONTJAINK adományok fogadásával és azok továbbadományozásával foglalkoznak, szükség van a kedves adakozók jóindulatára.

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata szívén viseli az egyedi élethelyzeteket, felkarolja a cigányokat, az időseket, a magukra maradt családokat, a hátrányos helyzetűeket, a hajléktalanokat.

Kérjük, adakozzon Ön is!
Szeretetszolgálatunk hálásan köszöni a felajánlásokat!

Regionális SZERETETPONTJAINK elérhetőségeit az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: Szeretetszolgálat.

Balogh Andrea

pcsz-adomány-felhívás-20210211

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések