haromlabu

Április 19-én, Inárcson komoly beszédtémánk volt a jelenlévő fiatalokkal. Aktívan hozzászóltak a „Függőségek” című témához. Látszott rajtuk, hogy érdekelte és meg fogta őket az, amiről szó volt. A mai tinédzserek sajnos első kézből szereznek tapasztalatokat, közvetlenül kerülnek kapcsolatba függőséget okozó anyagokkal, legyenek azok akár legálisak, akár illegálisak. Sóvárgás, megvonási tünetek, tolerancia. E három jellemző alapján vizsgálhatjuk meg magunkat, vajon van-e olyan dolog, ami függőség az életünkben. Valami, vagy valaki. Érdekes módon a résztvevők irányából elhangzott a „kapcsolatfüggőség” kifejezés is. Valóban egy személyhez is kötődhetünk egészségtelen módon, függőség alakulhat ki bennünk.

Őszintén reméljük, hogy ez a klubfoglalkozás is jó hatással volt a megjelentek életére, s hogy a környezetük által elhintett hazugságokat is sikerült lerombolnunk.

F.A.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ssz-inarcs-czaganyi-csalad
Misszió – a szeretet nyelvén

A misszió szó először is a keresztény egyházak evangéliumot hirdető tevékenységére – annak különböző területeire – utal. Szélesebb értelemben küldetést, elhívatást – megbízást,

Elolvasom »