Május 9-én az MPE Országos Cigánymisszió pettendi gyülekezete szabadtéri evangelizációs alkalmat tartott, amelyre az OCM három munkatársa is meghívást kapott. Több dicsőítő csoport is szolgált. A jelenlévők nagy örömmel hallgatták ezeket a szép énekeket, sőt ők is dicsőítették Istent énekhangjukkal. Munkatársaink közül elsőként Horváth Béla tett bizonyságot megtéréséről, valamint arról, hogy azóta milyen nagy és látható változások mentek végbe az életén.

Sötét László Márk evangéliumának 16. fejezetéből olvasta fel a 15. verstől a 18. versig terjedő szakaszt. Itt olvashatjuk többek között, hogy aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, és azokat pedig, akik hisznek, csodás jelek követik. László arról tett bizonyságot, hogy ez az ige hozott alapvető változást az ő életében. Arra buzdította a résztvevőket, hogy akarják ők is, hogy megváltozzon az életük.

Ezt követően Varga Mihály igehirdetése következett, Zákeusról, a gazdag vámszedőről beszélt, akinek azt mondta Jézus, hogy „ma lett üdvössége ennek a háznak.” Bárcsak ránk is igaz lenne ez a megállapítás!

Végül a három missziós munkatárs dicsőítő énekekkel, és imával zárta ezt a csodálatos alkalmat!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések