logo

Manapság sokszor nem könnyű a családi együttélés. És még nehezebb, ha több generáció él egy fedél alatt. A különféle értékrendek, beállítódottságok, korok közötti különbségek jó kezelése nagyon nehéz feladat. Vajon hogyan kezeljük a családban felmerülő, egyre éleződő problémákat és ellentéteket?

A mezőberényi házicsoportban konkrét családi problémákról volt szó március 13-án. A témát nem az MPE OCM munkatársai, hanem a házicsoporba járó emberek hozták magukal. Közel tízen beszélgettünk arról, hogyan kezeljük családon belüli konfliktusainkat? Vajon ha az ember keresztény lesz, mindent el kell tűrnie? Vagy hogyan állhat ki a saját meggyőződése mellett?

Rendkívül értékes beszélgetés volt ez. A jelenlévők őszintén vallottak hibáikról, hiányosságaikról, eddig megoldatlan kérdéseikről. Mindezekre közösen igyekeztünk válaszokat, megoldásokat is találni.

Szilágyi Róbert

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-kollazs-20210308
Támogassuk egymást!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata az elmúlt hetekben nem csak Békésen segítette adományokkal a rászorulókat, hanem Körösszakálban, Vésztőn, Mezőberényben és Sarkadon is. Élelmiszercsomagokat, ágyakat,

Elolvasom »