rohod20170603_01

Június 3-án örömteli ünnepség vette kezdetét Rohodon, a helyi gyülekezetben, amin közel 50 fős tagság vett részt. Rézműves Mihály, az MPE Országos Cigánymisszió egyik vezető presbitere nyitotta meg az alkalmat, a 100. és 118. Zsoltárok üzenetével buzdítva a hallgatóságot. Ezt követően Balog Miklós hirdette Isten Igéjét: beszélt a tanítványsárgól, és arról, hogy az 1Péter 2,9 alapján királyi papság, szent nemzet vagyunk Krisztusban.

Az ünnepség folytatásaként Rézműves Mihály átadta a szolgálati igazolványt és megbízást Balogh Istvánnak és feleségének. A gyülekezet örömmel fogadta a hírt és az ünnepség végén örömmel és szívükben Isten iránti hálával távoztak.

A Rohodon megtartott ünnepséget követően Demecserben folytatódott a pünkösdi ünnepléssorozat. Rézműves Mihály nyitotta meg az ottani alkalmat, a 133-ik Zsoltárral lelkesítette az ünneplő gyülekezetet: „Ímé, mily jó és mily gyönyörűséges, amikor együtt lakoznak az atyafiak!”

Ez után Rézműves József hirdette az Igét az alábbi idézetek alapján:

  • János evangéliuma 15,16: „Nem ti választottatok ki engem…”;
  • Márk 3,13–19; 6,7–13: a tanítványok kiválasztása és kiküldése;
  • sok a tennivaló és kevés a munkás;
  • Máté 6: a szellemi küldetés.

Ezt követően Rézműves Mihály átadta a szolgálati igazolványt és megbízást Rostás Miklósnak és feleségének. Az alkalom végén nagy örömmel és hálával telt szívvel tértek haza a gyülekezet tagjai.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések