eotvos-evnyito-20200901_01

Az új koronavírus miatt kialakult helyzetben az idén a megszokotthoz képest kicsit másképp kezdődik a tanév az ország összes iskolájában, így a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolában is. Elmaradt a szokásos, nagy létszámú ünnepség, helyette évfolyamonként gyűltek össze a tanulók és tanárok.

Kezdésként minden évfolyamban bemutatkoztak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió önkéntesei, akik közül többen már évek óta voltak, mások pedig most először lettek egy-egy évfolyam missziós évfolyamfelelősei. Rövid bátorító üzenettel, és a tanulókért, tanárokért elmondott imádsággal nyitották meg az új tanévet.

Ezt követően a tanárok megtartották az első osztályfőnöki órát, ahol megbeszélték az órarendet, és az évkezdés szokásos teendőit. Az új elsős kisdiákok még nem egyedül jöttek el az iskolába, őket egy-egy szülő kísérte el, hiszen ők még nem tudnák megjegyezni a sok elhangzott információt.

A tanulóknak és a tanároknak is élményekben gazdag új tanévet, jó tanulmányi eredményeket, és az adott helyzethez mérten minél hatékonyabb munkát és együttműködést kívánunk!

Adamik László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »