rendhagyo20170308_01

Március 03-án ismét egy tininapon vehettek részt a Reményhíres diákok. A missziós évfolyamfelelősök, és egy-két diák véleménye alapján úgy döntöttünk, hogy ez az tininap más lesz, mint a többi. Több hetes gondolkodás és imádkozás után úgy láttuk jónak, hogy az alsós évfolyamokban mindenki egy-egy bibliai történetet gyakorol be, és a délután folyamán pedig elő fogják adni a többi tanulónak, míg a felsősök egy keresztény témájú filmet fognak megnézni.

            Reggel kilenc órakor vette kezdetét a nap. Minden alsós, teljes erőbedobással készült a saját termében, míg a felsősök nekiláttak megnézni a filmet. A film után az évfolyamfelelősük által készített tíz kérdéses feladatlapot töltöttek ki a diákok, majd a végén közösen megbeszélték a látottakat és a kérdésekre adott helyes válaszokat.

            Ebéd után feszült figyelemmel néztük végig, ahogy az alsós évfolyamok előadják a délelőtt megtanult jelenetüket. Egy négytagú zsűri, és a felsős évfolyamok pontjai alapján került ki a győztes. Nem volt egyszerű dolguk, mert mindenki nagyon ügyesen teljesítette a feladatot, ötletes jelmezekkel, kreatív megoldásokkal tették színessé a Tékozló fiú, a Magvető, Zákeus, valamint az 5000 ember megvendégelése című jeleneteket. Végül az elsősök nyertek, így nekik lesz lehetőségük elfogyasztani a főnyeremény három darab óriás pizzát.

Kis István

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »