November 23-án, szombat délután, Szarvason, a Romamissziós bibliakörben szolgáltak az MPE OCM munkatársai, Varga Mihály és Antóni Ernő. A helyi művelődési házban termet bérlő közösség létszáma 30-35 fő, a gyermekekkel együtt.

Bemutatkozás, ima és dicsőítés után beszélgetésre került sor a Biblia alapján. Arról beszélgettünk, hogy Isten beszédének hatalma van, olyan, mint a sziklazúzó pöröly (Jeremiás 23:29) és hatékony, hasznos, mint a földbe vetett mag (Lukács 8:11). Ha kell, szíven talál (Apostolok cselekedetei 2:37), mivel élő és maradandó (I. Péter 1:23). Ebből adódik tekintélye. Isten Igéjének hallgatásából jön létre a hit is a szívünkben. (Róma 10:17)

Az interaktív beszélgetés után megnyílt szívű és őszinte imádkozás következett. Olyan érzéssel indultunk haza, mintha egy nagy és szerető családnál lettünk volna vendégségben.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »