„Adjatok, néktek is adatik, jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak a ti öletekbe. Mert azzal a mértékkel mérnek néktek, amellyel ti mértek.” (Lukács 6,38)

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata folyamatosan arra törekszik, hogy ne csak szóban nyújtson segítő jobbot, hanem valóságos, kézzel fogható tettekben is. Nem könnyű feladatvállalás ez, sőt nehéz!

Mégis, amikor szükség van, Isten gondviselése láthatóvá válik, mindig a kellő időben. Hiszen „Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak” (Prédikátor 3,1).

Így történt ez most is Isten szerető kegyelmének köszönhetően, hogy Szeretetszolgálatunk ruha és egyéb adományokat szállíthatott a kispaládi gyülekezeti közösség részére.

Lukács Miklós, a gyülekezet lelkipásztora őszinte háláját fejezte ki az Úr gondviseléséért.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »