„Adjatok, néktek is adatik, jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak a ti öletekbe. Mert azzal a mértékkel mérnek néktek, amellyel ti mértek.” (Lukács 6,38)

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata folyamatosan arra törekszik, hogy ne csak szóban nyújtson segítő jobbot, hanem valóságos, kézzel fogható tettekben is. Nem könnyű feladatvállalás ez, sőt nehéz!

Mégis, amikor szükség van, Isten gondviselése láthatóvá válik, mindig a kellő időben. Hiszen „Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak” (Prédikátor 3,1).

Így történt ez most is Isten szerető kegyelmének köszönhetően, hogy Szeretetszolgálatunk ruha és egyéb adományokat szállíthatott a kispaládi gyülekezeti közösség részére.

Lukács Miklós, a gyülekezet lelkipásztora őszinte háláját fejezte ki az Úr gondviseléséért.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210226_00
Babavárást támogatva

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Berettyóújfalui SZERETETPONTJA a legkisebbekre is nagy figyelmet fordít. Egy több gyermekes kismamát kerestünk fel otthonában, amit megelőzött egy személyes

Elolvasom »
Nagyharsányi összefogás

Az MPE OCM Segítő Szolgálat Nagyharsányi csapata összefogott egy Alsószentmártoni családért. Ebben a családban 6 gyermeket nevelnek és egy unoka bővítette a családot

Elolvasom »