kistamasi_ruhaadomany_20101125_01

„Mert én a te kegyelmedben bíztam, örüljön a szívem a te segítségednek, hadd énekeljek az Úrnak, hogy jót tett velem!” (Zsoltárok 13,6)

Számtalan nehézségeink vannak napról-napra. Ilyenkor igyekszünk Istenre tekintve „cipelni” mázsás terheinket. Törekszünk arra, hogy – minden erőnket, bölcsességünket, olykor kapcsolatainkat bevetve – megoldjuk a problémáinkat. Úgy döntünk ilyenkor, hogy mi gondoskodunk magunkról. Pedig Isten ezt mondja: „Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad.” ( Zsoltárok 55,23a).

Istenben bízni annyit jelent, hogy nem „cipekedek” tovább, hanem leteszek mindent a Krisztus lábai elé. Bízok Istenben, mint ahogyan a gyermek bízik szerető szüleiben. Jó Istenben bízni és minden nehézségeinket elé tenni, mert Ő megígérte: „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.” (Máté 6,34)
Bízz benne és engedd át neki az életed vezetését, és Ő gondoskodni fog rólad!

Ezt a gondoskodó szeretetet tapasztalhatták meg a Baranya megyei Kistamási lakosai is, akiket az Evangéliumi Pünkösdi Közösség Országos Cigánymisszió és a Reményhír Alapítvány ruhaadománnyal támogatott.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »