Május 6-án az MPE Országos Cigánymisszió sarkadi házicsoportjának tagjai ismét közös alkalomra gyűltek össze. Az Istent dicsőítő dalok, és az imádságok után az igei szolgálat következett, melynek alapja az első parancsolat volt. Ezt a 2. Mózes 20:3. versében találjuk: “Ne legyenek néked idegen Isteneid én előttem!”.

Ha életünk középpontjába nem Istent helyezzük, hanem valami mást, az azt jelenti, hogy idegen istent imádunk. Sok minden lehet ez: pénz, vagyon, üzlet, de lehetnek ezek akár szeretteink, barátok, szülők, rokonok, és még a házastárs és a gyermek is, ha ők Isten helyét foglalják el. Nem beszélve arról, ha önmagunkat tesszük mindenek elé. De ugyanilyen veszélyt jelenthet, ha a karrierünket tarjuk a legfontosabbnak. Életünk akkor nyer igazi értelmet, ha az egyetlen középpontja, célja, értelme csakis Isten.

Sötét László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-kollazs-20210308
Támogassuk egymást!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata az elmúlt hetekben nem csak Békésen segítette adományokkal a rászorulókat, hanem Körösszakálban, Vésztőn, Mezőberényben és Sarkadon is. Élelmiszercsomagokat, ágyakat,

Elolvasom »