rik-20210318_00

A hazai oktatási intézmények digitális munkarendre állásától kezdve az MPE Országos Cigánymisszió és a Reményhír Intézményfenntartó Központ minden eszközt megragad a gyermekek tanulásának támogatásához.

Bár a közösségi házak most nem fogadhatnak közösségi programokra látogatókat, a Misszió lehetőséget biztosít az általa fenntartott Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola tanulóinak az online órákhoz való csatlakozásra. A különleges helyzet ideje alatt, oktatási napokon reggel 8 és délután 1:30 között a békési Csillagpont közösségi ház Czinanó Tamás tanítóval és D. Nagy Orsolya missziós segítővel, gyermekvédelmi munkatárssal várja a tanulókat a közös tanulásra és az online órákon való részvételre.

A járványhelyzet miatt egyszerre négy diák befogadására van lehetőség. Az ilyen formájú tanulási igényt a szülők előre egyeztetik az osztályfőnökökkel vagy a segítőkkel.

Továbbá a pedagógusok, osztályfőnökök mellett pedagógiai asszisztens, családmentor tartja a kapcsolatot a családokkal, és az intézmény papíralapon is biztosítja a tanulnivalókat és feladatokat a gyermekeknek.

Együtt könnyebben és biztosabban átvészelhetjük ezt a mindannyiunkat megpróbáló időszakot. Vigyázzunk egymásra!

Patkás Rita
Oktatási és képzési igazgató

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések