A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió számára 2001-ben adódott az a lehetőség, hogy a munkaügyi központon keresztül saját munkatársakkal vágjanak bele a pályázatírásba, amelynek hamarosan komoly sikerei lettek az intézmény életében. A projektigazgatóság az elmúlt évek során komoly fejlődésen ment keresztül, a misszió minden lehetőséget megragad, hogy sikeresen pályázzon feladataik megvalósításához.

A pályázatoknak köszönhetően olyan forrásokat tudunk bevonni, amelyek céljainkkal összhangban vannak, így minőségi szolgáltatásokkal tudunk szolgálni az emberek felé. Főként a hátrányos helyzetű, felzárkóztató jellegű oktatási programokban írunk pályázatokat szép eredményekkel” – forgalmazott Durkó Albert, misszióvezető.

A jelenleg négy fővel működő projektigazgatóság munkájának köszönhetően a hazai és uniós lehetőségek bevonása mellett ma már külföldi szervezetek is segítik az országos cigánymisszió munkáját. A misszió és a Miskolci Egyetem között kötött stratégiai kapcsolat a pályázatírásra is kiterjed, vannak programok, amelyeket több ország egyetemével közösen fognak megvalósítani. A projektek a tevékenységek széles skáláját fedik le, éppen ezért fontos, hogy az igazgatóság munkatársai összhangban tudjanak dolgozni az ágazati szakemberekkel. A számtalan sikeres pályázat között az elmúlt időszakban egyaránt szerepelt a képzésekre, gyermektáborok szervezésére irányuló éppúgy, mint olyan, ami az épületek energetikai korszerűsítését, vagy éppen az új konyha kialakítását célozta meg.

Az uniós és a hazai pályázatok mellett olyan projektekkel is foglalkozunk, amelyeket nemzetközi adományokból tudunk megvalósítani, ezeknek az elszámolása, menedzselése is a mi feladatkörünkbe tartozik, minden esetben a szabályszerűségeket képviselve. Az utóbbi időben egyre több a sikeres pályázatunk, ami véleményem szerint annak is köszönhető, hogy eredményesen tudunk együtt dolgozni az egyes szakterületek képviselőivel”- fogalmazta meg Gálné Erdész Orsolya, projektigazgató.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »