A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió számára 2001-ben adódott az a lehetőség, hogy a munkaügyi központon keresztül saját munkatársakkal vágjanak bele a pályázatírásba, amelynek hamarosan komoly sikerei lettek az intézmény életében. A projektigazgatóság az elmúlt évek során komoly fejlődésen ment keresztül, a misszió minden lehetőséget megragad, hogy sikeresen pályázzon feladataik megvalósításához.

A pályázatoknak köszönhetően olyan forrásokat tudunk bevonni, amelyek céljainkkal összhangban vannak, így minőségi szolgáltatásokkal tudunk szolgálni az emberek felé. Főként a hátrányos helyzetű, felzárkóztató jellegű oktatási programokban írunk pályázatokat szép eredményekkel” – forgalmazott Durkó Albert, misszióvezető.

A jelenleg négy fővel működő projektigazgatóság munkájának köszönhetően a hazai és uniós lehetőségek bevonása mellett ma már külföldi szervezetek is segítik az országos cigánymisszió munkáját. A misszió és a Miskolci Egyetem között kötött stratégiai kapcsolat a pályázatírásra is kiterjed, vannak programok, amelyeket több ország egyetemével közösen fognak megvalósítani. A projektek a tevékenységek széles skáláját fedik le, éppen ezért fontos, hogy az igazgatóság munkatársai összhangban tudjanak dolgozni az ágazati szakemberekkel. A számtalan sikeres pályázat között az elmúlt időszakban egyaránt szerepelt a képzésekre, gyermektáborok szervezésére irányuló éppúgy, mint olyan, ami az épületek energetikai korszerűsítését, vagy éppen az új konyha kialakítását célozta meg.

Az uniós és a hazai pályázatok mellett olyan projektekkel is foglalkozunk, amelyeket nemzetközi adományokból tudunk megvalósítani, ezeknek az elszámolása, menedzselése is a mi feladatkörünkbe tartozik, minden esetben a szabályszerűségeket képviselve. Az utóbbi időben egyre több a sikeres pályázatunk, ami véleményem szerint annak is köszönhető, hogy eredményesen tudunk együtt dolgozni az egyes szakterületek képviselőivel”- fogalmazta meg Gálné Erdész Orsolya, projektigazgató.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 25.
 • 2023. március 25. 14:00

  Esemény: Istentisztelet Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 16:00

  Esemény: Házi csoport Nyírpilis

  Helyszín: Nyírpilis, Magyarország


   

 • 2023. március 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Debrecen

  Helyszín: Debrecen, Magyarország


   

 • 2023. március 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Hevesaranyos

  Helyszín: Hevesaranyos, 3322 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kápolna

  Helyszín: Kápolna, 3355 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Demecser

  Helyszín: Demecser, 4516 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Horgoson (Szerbia)

  Helyszín: Horgos - Szerbia


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Szajlán

  Helyszín: Szajla, Fenyves u. 17.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »
Legyünk hálásak mindenért!

Minden héten vasárnap délelőtt 8:50- kor láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot.

Elolvasom »
Megemlékezés a Reményhírben

Ünnepélyes iskolai megemlékezést tartottak a békési Reményhír Intézmény Jantyik Mátyás utcai székhelyén március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörése 175. évfordulójának alkalmából.

Elolvasom »