zarovizsga20150321_06

„Az Ő isteni ereje mindennel megajándékozott minket, ami az életre és kegyességre való” (2Péter 1,3)

2015. március 21-én ünnepélyes zárással ért véget a Reményhír Alapítvány bibliaiskolai oktatása. A rendszeres hallgatóság a gyulai Áldás Gyülekezet, az eleki Pünkösdi Gyülekezet, a békési Életfája Pünkösdi és a békési Kegyelem Gyülekezetből tevődött össze.

A bibliaiskola gyulai csoportjának oktatása 2012. november 24-én kezdődött, és 2015. március 14-én volt az utolsó tanítási nap. Ez a majdnem két és fél éves időszak nagy odaszánást és kitartást igényelt mind a tanulók, mind az előadók részéről. Összesen tizenkét, Bibliára épülő témakör ismereteivel gazdagodott a lelkes hallgatóság. Az iskolát 22 fő kezdte el. Ez a létszám rövid időre növekedett, majd csökkent, de nagy öröm volt számunkra, hogy vizsgázó 16 fő töretlen lelkesedéssel kitartott a végéig.

A záróvizsga egy előre kiválasztott témakörből írt dolgozat elkészítéséből, és annak 10 perces bemutatásából állt. Hasznos és értékes munkák születtek. A vizsgázók között számos, igen jó előadó tűnt ki, akik dolgozatát, bizonyságát hallva bennünk, szervezőkben is megerősödött az a tény, hogy az ismeretátadás nem volt hiábavaló, és minden résztvevő olyan kincsekkel gazdagodott, amelyek reményeink szerint egész életükre szóló hatással lesznek. A Bibliaiskola célja, hogy olyan bibliai ismereteket adjon át, melyet a hallgatóság megért, megél és továbbad. Szeretnénk, hogy vizsgázóink az élet kihívásaiban és örömeiben, az Isten útján járva, biztos tudással rendelkezzenek.

Az oktatás helyszínéül minden alkalommal a Reményhír Intézmény Bay Zoltán Szakközépiskola és Kollégium szolgált. A vizsgázók a részvételért tanúsítványt kaptak, mely igazolja, hogy sikeresen elvégezték a Reményhír Alapítvány Bibliaiskolai képzését.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések