csillagpont-sporthet-20200622-26_06

Elkezdődtek a tematikus hetek a Soványhát utca 11. szám alatti, Csillag Szolgáltató Pontban. A gyerekek nagy örömére sporthéttel kezdtünk. Mindennap más-más sportággal ismerkedhettek meg a fiatalok. Szabályszerűen elsajátították a foci, csocsó, pingpong, kosárlabda és a trambulin technikáit.

Természetesen a közösségi házban a hitélet sem maradt ki. A héten több bibliai igerész mibenlétét bontottuk ki a gyerekeknek, melyet játékos formában építettünk fel nekik. Többek között a Róma 15,1–6; 1János 1,5; 2Timóteus 2,5 igék és a Dávid és Góliát története alapján vittük közelebb a fiatalokat a Krisztusi élethez.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Czinanó Tamásnak és Reszelő Zoltánnak (Dzsoninak), akik segítették a Csillagpont munkáját.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »