A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársai ismét Szabadkára látogattak, hogy az ottani testvérek között végezzenek szolgálatot. Sötét László, Surman László, Varga Mihály és Horváth Béla az Istent dicsőítő énekek és az itthoniak üdvözletének tolmácsolása után arról beszéltek a jelenlévőknek, milyen hatalmas változások történtek életükben.

Surman László igei szolgálatának alapja a Mózes második könyve 3. rész első tizenkét versei voltak. Ebben a részben arról olvashatunk, hogy Isten csupán egyetlen embert küldött el, hogy kihozza Izrael népét Egyiptomból. Ez az ember, Mózes azonban bevallotta, hogy fél. Isten ezért ezt mondta Mózesnek: “Ne félj, mert én veled leszek”. És Isten Mózes által ki is hozta az ő népét a szolgaság házából. Van-e hát valami, ami lehetetlen Istennek?

Lehet, hogy pont te vagy az az ember, aki által Isten nagy dolgokat akar véghezvinni. Neked is ezt mondja: „Ne félj, mert én veled leszek”. Ezekkel a szavakkal bátorította az igehirdető a jelenlevőket.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ssz-inarcs-czaganyi-csalad
Misszió – a szeretet nyelvén

A misszió szó először is a keresztény egyházak evangéliumot hirdető tevékenységére – annak különböző területeire – utal. Szélesebb értelemben küldetést, elhívatást – megbízást,

Elolvasom »