logo

A szerbiai Szabadkán szolgált az MPE OCM munkatársa, aki meghívásra érkezett feleségével a szeretettel teljes, vegyes ajkú és vegyes nemzetiségű gyülekezetbe. A nagy forróság és szabadságolások ellenére közel ötvenen jöttünk össze.

Nagy alázattal és odafigyeléssel hallgatták Isten Igéjét Sötét László tolmácsolásában. A Márk 16:15-18 és a 2Királyok 5:1-3 igék alapján hangzott az igehirdetés. Isten nem azért helyezett minket a földre, hogy céltalanul éljük az életünket. Lehet, hogy szegények vagyunk, vagy talán megvan mindenünk, de egy a cél: „Menjetek el a föld minden részére, hirdessétek az örömhírt minden embernek!” Mert „Aki hisz, az megmenekül, aki nem hisz, az elkárhozik”, mondja Jézus Krisztus. Parancsot kaptunk az Úrtól, és ha szeretjük Őt és az embereket, akkor nem tehetjük meg, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne hirdessük az örömhírt – hangzott el az Úr parancsa, amely ma is a küldetésünkről szólt.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-20200924_03
Ismét tudtunk segíteni

Fiatalok kértek segítséget a Békési SZERETETPONTTÓL, hogy előrébb jussanak és boldoguljanak a mindennapokban. Sok hátrányos helyzetben élő családapa és családanya fáradozik nap, mint

Elolvasom »