logo

A szerbiai Szabadkán szolgált az MPE OCM munkatársa, aki meghívásra érkezett feleségével a szeretettel teljes, vegyes ajkú és vegyes nemzetiségű gyülekezetbe. A nagy forróság és szabadságolások ellenére közel ötvenen jöttünk össze.

Nagy alázattal és odafigyeléssel hallgatták Isten Igéjét Sötét László tolmácsolásában. A Márk 16:15-18 és a 2Királyok 5:1-3 igék alapján hangzott az igehirdetés. Isten nem azért helyezett minket a földre, hogy céltalanul éljük az életünket. Lehet, hogy szegények vagyunk, vagy talán megvan mindenünk, de egy a cél: „Menjetek el a föld minden részére, hirdessétek az örömhírt minden embernek!” Mert „Aki hisz, az megmenekül, aki nem hisz, az elkárhozik”, mondja Jézus Krisztus. Parancsot kaptunk az Úrtól, és ha szeretjük Őt és az embereket, akkor nem tehetjük meg, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne hirdessük az örömhírt – hangzott el az Úr parancsa, amely ma is a küldetésünkről szólt.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »