A Pünkösdi Cigánymisszió munkatársai december 28-án is meglátogatták a szabadkai gyülekezet kedves testvéreit.

Elsőként Sötét László köszöntötte a gyülekezetet, majd tolmácsolta az MPE OCM vezetőinek üdvözletét. Ezt követően a Márk,11:23-24 verseivel buzdította a jelenlévőket Isten igéjének figyelmes hallgatására. Isten dicsőítése után Horváth Béla missziós munkatárs bizonyságtétele következett, melyben az életében történt csodálatos változásokról számolt be.

Az igehirdetés alapigéje a Máté evangéliuma 1:18-25 volt, ahol Jézus születéséről olvashatunk. Adamik László arról beszélt, hogy Jézus vállalta, hogy testben szülessen meg, tudva azt, hogy szenvedései már születésével megkezdődnek, s egész testben leélt élete során tartani fognak. De Jézus annyira szeretett minket, hogy minden szenvedést vállalt értünk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »