pcsz-bekes-20210203_00

Naponta látogatunk el olyan személyekhez, akiknek nagy szüksége van a segítségre. A támogatottak számára igen nagy érték a tartós élelmiszer, hisz mindennapjaik így lehetnek gondtalanabbak, és így telhetnek meg otthonaikban étellel az asztalok.

Az elmúlt hetekben több rászoruló családhoz is el tudtuk juttatni a szeretetünket. A FIDA (finnországi pünkösdiek missziós szervezete) és a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió összefogása révén a Békési SZERETETPONT munkatársai nagy odaadással vásároltak be és készítettek össze több száz élelmiszercsomagot, amit nem csak Békésen, hanem az ország több pontján oszthattak ki a kollégák.

Az általunk összeállított fehér szatyor étolajat, citromlevet, háztartási kekszet, kétfajta instant főzőleves tasakot, melegszendvics krémet, darált sertéslöncs konzervet, paradicsomszószt, kétfajta száraztésztát, sót, rizst, lisztet és cukrot tartalmaz.

Aki csak részesült az élelmiszer adományból, hálás volt a támogatásunkért, nekünk pedig az okozott örömöt, hogy másokért tehettünk valami jót, valami nemeset.

„Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes,
ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű,
ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe!”
Filippi 4,8

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »