pcsz-bekes-20210203_00

Naponta látogatunk el olyan személyekhez, akiknek nagy szüksége van a segítségre. A támogatottak számára igen nagy érték a tartós élelmiszer, hisz mindennapjaik így lehetnek gondtalanabbak, és így telhetnek meg otthonaikban étellel az asztalok.

Az elmúlt hetekben több rászoruló családhoz is el tudtuk juttatni a szeretetünket. A FIDA (finnországi pünkösdiek missziós szervezete) és a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió összefogása révén a Békési SZERETETPONT munkatársai nagy odaadással vásároltak be és készítettek össze több száz élelmiszercsomagot, amit nem csak Békésen, hanem az ország több pontján oszthattak ki a kollégák.

Az általunk összeállított fehér szatyor étolajat, citromlevet, háztartási kekszet, kétfajta instant főzőleves tasakot, melegszendvics krémet, darált sertéslöncs konzervet, paradicsomszószt, kétfajta száraztésztát, sót, rizst, lisztet és cukrot tartalmaz.

Aki csak részesült az élelmiszer adományból, hálás volt a támogatásunkért, nekünk pedig az okozott örömöt, hogy másokért tehettünk valami jót, valami nemeset.

„Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes,
ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű,
ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe!”
Filippi 4,8

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések