Október végén az MPE Országos Cigánymisszió Szegedi gyülekezetében közel 30-an jöttünk össze. Bizonyságtételek után a lelkipásztor tanítását hallhattuk, ami bátorított és reménységet adott a gyülekezetnek. A nap témája az volt, hogy soha ne adjuk fel az álmunkat. Azon túl, hogy felvállaljuk őket, maradunk bátrak akkor is, ha elsőre vagy többször sem sikerül. Isten minden eszközt megadott már hogy az álmaink megvalósuljanak, csak észre kell vennünk. Az ige is erre biztat: „Gyönyörködjél az Úrban, és megadja neked szíved kéréseit.” (Zsoltárok 37,4)

Pál apostol álma az volt, hogy az evangéliumot hirdesse. Filippiben megtért egy Lídia nevű asszony, ez alapján az apostol felismerte, hogy ez egy kicsiny kezdet, ami majd a nagy álma megvalósulása lehet. Dicsőítsük Istent, és amire szükségünk lesz, a mi Atyánk meg fogja adni.

Bacsó Károly

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »