logo

„Ha közületek valaki bajban van, imádkozzon! Ha örül, énekeljen! Aki beteg, hívja magához a gyülekezet vezetőit! Azok pedig imádkozzanak érte, és kenjék meg olajjal a beteget az úr nevében! Mert a hitből való imádság hatására a beteg meg fog gyógyulni: az Úr helyreállítja az egészségét.” (Jakab 5:13-15)

Az MPE OCM munkatársa és a szeghalmi házi csoportban jelenlevők megragadták Isten ígéretét, a fent említett ige alapján, hiszen a betegek ma is meggyógyulnak a hitből való ima hatására. Ezek után a csoport tagjai buzgósággal imádkoztak betegekért. Hisszük, hogy Isten meghallgatta imáinkat!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »