logo

Az MPE OCM munkatársai augusztus 23-án ismét Szeghalomra látogattunk. Itt már hosszabb ideje folyik a munka gyülekezet plántálás céljából.

Ez alkalommal a megszokottnál többen jelentek meg. Az alkalmakon egy-egy igerészről folyik a tanítás, majd beszélgetünk a témával kapcsolatban, kitérve a mindennapok történéseire is. Ezúttal arról beszélgettünk, hogy Jézus meghalt értünk a golgotai kereszten, a mi bűneink miatt. Feltétel nélküli szeretet az, ami Istent jellemzi, hiszen Ő maga a szeretet.

Amikor erre a résztvevők rádöbbentek az ige hallatán, úgy döntöttek teljesen odaszánják életüket Istennek. Fogadjuk el Isten szeretetét, hiszen Ő Krisztus megváltása által adja azt mindenkinek. Jézus parancsba adta, hogy tegyünk tanítvánnyá minden népet. Az MPE Országos Cigánymisszió munkatársaiként pedig ennek a parancsnak engedelmeskedve járunk Szeghalomra is, ahol szeretettel várnak minket barátaink.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »