Szeghalmon járt az MPE OCM egyik missziós csoportja január 14-én. Már több mint egy éve szolgálnak munkatársaink a településen. Istennek hála, új tagokkal bővült a csoport, ami nagy örömmel tölt el bennünket.

Az új érdeklődőkkel is szeretnénk megismertetni Isten Igéjét, ezért elkezdődött egy új csoportfoglalkozás, ahol a Biblia olvasása és tanulmányozása az elsődleges cél. Nagyon hatékonynak bizonyult ez a fajta bibliatanulmányozás, főleg azoknak, akik még csak most ismerkednek Isten írott igéjével!

A munkatársak minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a csoport minden tagja felzárkózhasson és Isten ismeretére jusson. Nagy öröm látni, hogy, akik már valamennyire ismerik az Igét, sokat segítenek a most még új ismerkedőknek.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »