Az MPE OCM Segítő Szolgálatának hencidai telephelyén október 31-én került sor a Szép korúak napjára. A Művelődési házban tartott ünnepséget Szűcs Lajos telephelyvezető nyitotta meg. Beszédében köszöntötte a településekről érkezett ellátottakat, vendégeket, munkatársakat. Az ünnepséget jelenlétével megtisztelte Zsiga Imréné, Váncsod alpolgármestere. Az alkalom vendégei voltak még a békési Kegyelem Gyülekezet dicsőítő csoportja, Krizsanyik Győző lelkipásztor.

A program elején Tóth Gyuláné ellátottunk versét hallgattuk meg. Az  ifjúsági csoport énekblokkja után Vargáné Tóth Irén verssel köszöntötte az ellátottakat. Ezt követően Krizsanyik Győző pásztor Isten igéjével szolgált közöttünk. A prédikáció után Mizák Mihály, biharkeresztesi ellátottunk megköszönte a szolgálat odaadó munkáját.

Az MPE OCM  misszióvezetője Durkó Albert is köszöntötte az ünnepelt időseket, Isten áldását kívánva életükre.

Az alkalom második részében, a Segítő Szolgálat szeretetvendégségre invitálta a vendégeket, ahol személyes beszélgetésekre és további kellemes együttlétre volt lehetőség a kedves szép korúak között.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »