Az MPE OCM Segítő Szolgálatának hencidai telephelyén október 31-én került sor a Szép korúak napjára. A Művelődési házban tartott ünnepséget Szűcs Lajos telephelyvezető nyitotta meg. Beszédében köszöntötte a településekről érkezett ellátottakat, vendégeket, munkatársakat. Az ünnepséget jelenlétével megtisztelte Zsiga Imréné, Váncsod alpolgármestere. Az alkalom vendégei voltak még a békési Kegyelem Gyülekezet dicsőítő csoportja, Krizsanyik Győző lelkipásztor.

A program elején Tóth Gyuláné ellátottunk versét hallgattuk meg. Az  ifjúsági csoport énekblokkja után Vargáné Tóth Irén verssel köszöntötte az ellátottakat. Ezt követően Krizsanyik Győző pásztor Isten igéjével szolgált közöttünk. A prédikáció után Mizák Mihály, biharkeresztesi ellátottunk megköszönte a szolgálat odaadó munkáját.

Az MPE OCM  misszióvezetője Durkó Albert is köszöntötte az ünnepelt időseket, Isten áldását kívánva életükre.

Az alkalom második részében, a Segítő Szolgálat szeretetvendégségre invitálta a vendégeket, ahol személyes beszélgetésekre és további kellemes együttlétre volt lehetőség a kedves szép korúak között.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »