Kedves kis ünnepség várta a Szépkorúak napjára összegyűlt gondozottakat a békési telephelyen.

Sok fellépő gyermek és szívélyes köszöntő tette kellemes ezt a napot számukra. Ne is legyen ez másképp, hisz szívünk oly kedves látvány egybegyűlve látni azokat, akikhez gondozóink naponta eljárnak segíteni. Most egy asztalhoz telepedve idős, középkorú és gyermek adhatott egymásnak kedves szavakat, élményt, s ami a legfőbb szeretetet. 

A hallgatóságot Fazekas Hajnalka, intézményvezető köszöntötte, igei bátorítást és gondolatokat, pedig Kis István egyházkerületi titkárságvezető osztott meg a jelenlévőkkel. 

Ezúton köszönjük a Reményhír Eötvös József Általános Iskola diákjainak és az Epreskerti Óvoda tanulóinak a szépen előadott műsorukat és felkészítőik munkáját!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »