Mindig azon az úton járjatok, amelyet az Úr, a ti Istenetek parancsolt néktek, hogy éljetek, és jó legyen dolgotok, és hosszú ideig élhessetek a földön, amelyet bírni fogtok.” (5Mózes 5,33)

2019. október 18-án, a helyi önkormányzattal közös szervezésben került megrendezésre Apostagon a Szépkorúak napja.
A szép számmal összegyűlt vendégeket Komáromi Petra alpolgármester köszöntötte, majd Segítő Szolgálatunk nevében Horváthné Tompai Mária szólt. „Nem tudhatjuk, mennyi időt rendel nekünk az Úr. Van, aki fiatalon távozik, másoknak hosszú élet adatik, a mi lehetőségünk az, hogy megtaláljuk minden napban az örömünkre rendelt szépségeket, s hogy boldogok legyünk.” – ez volt szívből jövő gondolatainak vezérfonala.

Ezt követően Selmeczi Géza evangélikus lelkipásztor köszöntőjét hallhattuk. A beszédek között Valaczka Mihályné ellátottunk történetét, Csollák Andrea szociális gondozó szavalatait és Petrovics Istvánné és Piszár Katalin irodai munkatársak kabaré jelenetét élvezhették vendégeink. A konferanszié Andriskáné Deák Mónika volt, a dekorációt Vargáné Horváth Viktória és Baraksóné Horváth Henrietta gondozók készítették.

A műsor után jó hangulatban folytatódott az uzsonnával egybekötött terefere, ellátottaink a ragyogó őszi nap fényében, mosolygósan tértek haza.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »