csillagpont-szepseg&egeszseg-20200706-10_27

Tematikus programsorozatunk harmadik hetében szépség-egészség hetet tartottunk. A gyerekek ismét nagy izgalommal várták a foglalkozásokat, hogy kipróbálják a különböző kozmetikai termékeket.

Az önkéntes előadóknak köszönhetően a gyerekek hallhattak az egészséges táplálkozásról, a káros szenvedélyek kellemetlen és egészségtelen hatásairól, illetve haj-, köröm- és bőrápolásról is szó esett. A lányok nagy örömére a bőrápolással és körömápolással kapcsolatban sminkkel és körömlakkozással színesítettük a napjukat. Természetesen a fiúkat sem hanyagoltuk el, ők trendi hajviseleteket próbáltak ki.

Önkéntes előadóink a gyerekek lelkét is ápolták azáltal, hogy elmagyarázták a fiataloknak, miért fontos a békesség, és hogy Isten minden rossz dolgoktól meg tudja szabadítani azt az embert, aki akarja ezt és kéri.

Ezúton is köszönjük eheti önkénteseink, Balogh Andrea, Duszkáné Durkó Márta és Nagy Jenő szívesen nyújtott segítségét.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »