Szabadkára látogattak a Pünkösdi Cigánymisszió vezetői, hogy a helyi gyülekezetben szolgáljanak a hívek felé. A szerbiai gyülekezet tagjaival való találkozás kiemelt célja a tapasztalatcsere, a kapcsolatok megerősítése volt.

Durkó Albert, misszióvezető és Surman László, missziós igazgató is részt vett az MPE OCM képviseletében a szabadkai gyülekezet február 26-i istentiszteleti alkalmán, amelyeken rendszeresen nagy számban jelennek meg hívek a cigányság köréből.

„A jövetelünk fontos célja volt, hogy a Kárpát-medencei cigány közösségeket összefogjuk, segítsük, tapasztalatokat tudjunk cserélni azokról a módszerekről, amelyeket saját országunkban megszereztünk a gyülekezeti működések területén. Több olyan vezetővel is találkoztunk, akik a cigány emberek felé szolgálnak, ezért reméljük, hogy egy nagyon gyümölcsöző együttműködés alakul ki a jövőben”– emelte ki Durkó Albert.

Sötét Arnold, a Szabadkai Krisztus Evangéliuma Egyház vezetője örömmel fogadta az együttműködés lehetőségét.

„Nagyon fontos számunkra, hogy láthassuk, ahogyan Isten megdicsőül a helyi cigányság életében. Bízunk benne, hogy az emberek egyre inkább felbuzdulnak, erőt merítenek, Isten szelleme megnyugszik rajtuk, és kimennek hirdetni az evangéliumot annak a népnek, amelyiket az Úr rájuk bízott. A Pünkösdi Cigánymisszióval való kapcsolatunk megerősödése nagy segítségünkre lehet a jövőben, amiért hálásak vagyunk” – fogalmazott Sötét Arnold.  

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »