Idén is igyekeztek maradandó élményt nyújtani ellátottjaiknak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat Békési Telephelyének munkatársai az Idősek világnapja alkalmából megrendezett ünnepségen.

A Segítő Szolgálat életében hagyomány, hogy telephelyeiken minden évben az Idősek világnapja alkalmából felköszöntik az általuk gondozott szépkorúakat. A Békési Telephely ünnepségén dicsőítő dalokkal, a Reményhír Intézmény tanulóinak műsorával és ajándékkal is kedveskedtek a szervezők a vendégeknek. Köszöntőjükben Durkó Albert misszióvezető és Skumát Erzsébet telephelyvezető, szakmai egység vezető fejezték ki tiszteletüket, megbecsülésüket a megjelentek előtt.

Boldogsággal tölt el, hogy a Segítő Szolgálat révén nap, mint nap hozzájárulhatunk ahhoz, hogy önök méltóságban és szeretetben élhessenek. Huszonkét dolgozóval és nyolc irodai asszisztenssel arra törekszünk, hogy az idősek a lehető legjobb életminőségben tölthessék a mindennapjaikat, és biztonságot, segítséget nyújtsunk önálló életvitelük fenntartásában. Köszönjük önöknek a példamutatást, az átadott emberi értékeket és életbölcsességeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a következő generáció a tanultak által már némileg könnyebb életet élhessen” – fogalmazta meg Skumát Erzsébet.

A telephely munkatársai saját produkciójukkal, valamint az ezt követő vendéglátással is igyekezték felejthetetlenné varázsolni az ünnepi pillanatokat az ellátottaik számára.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. december 5.
 • 2023. december 5. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Jézus hív, ha megfáradtál

Minden hétvégén láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából válogatva

Elolvasom »