Június végén került megrendezésre békési telephelyünkön a Szeretetkapcsolat napi rendezvény, melyre szeretettel vártuk minden kedves ellátottunkat, hozzátartozóikat és jó barátaikat.

A rendezvény helyszínéül a Kegyelem Gyülekezet épülete szolgált, melyet munkatársaink nagy szeretettel és odaadással díszítettek, szépítettek. A rendezvényt Krizsanyik Győző lelkipásztor nyitotta meg prédikációjával, mely a szeretetről és az arra épülő kapcsolatokról szólt. Ezt követte a bibliai Szeretethimnusz, melyet egyik kedves gondozónőnk olvasott fel. Meghívott vendégeink között volt Intézményvezető helyettesünk, aki szeretettel köszöntötte a jelenlévőket ezen a gyönyörű napon. A délutánból nem maradhatott ki az ének és a tánc sem. A Mezőberényből érkezett Kis Csillag nevű gyermekcsoport adta elő, kifejezetten erre az alkalomra készített műsorcsokrukat, melyet hatalmas lelkesedéssel fogadtak vendégeink. A folytatásban mindenki örömére a békési Fregolina Társastánc Club szintén gyermek versenytánc párosa adott elő egy hangulatos válogatást. Végül a műsor zárásaként egy szintén kedves és lelkes gondozónőnk szavalat formájában mondott köszönetet ezért a szép napért, melyet kedves ellátottainkkal és hozzátartozóikkal tölthettünk el. Ezután gyönyörűen megterített és feldíszített asztalok vártak kedves vendégeinkre egy finom falatozásra és kellemes beszélgetésre. Búcsúzáskor pozitív visszajelzéseket kaptunk, vendégeink izgatottan várják következő alkalmunkat.

A rendezvény lebonyolítására a „Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat feladatellátásának fejlesztése” című, TÁMOP-5.4.12-14/1-2015-0008 számú projekt keretén belül nyílt lehetőségünk.

Sánta Adrienn 

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések