Idén is elérkezett az MPE OCM Segítő Szolgálata által hagyományszerűen, minden évben megünnepelt „Szép korúak napja”. Ez évi ünnepségünket is kellemes és vidám hangulatúvá varázsolta a Reményhír Eötvös József Általános Iskola tanulóinak és a Reményhír Intézmény Epreskerti Óvoda gyermekeinek előadása, szavalata, tánca, éneke. Lágy zeneként duruzsolt a fülekbe, kis szájukból a közismert idézet: „Szeressétek az öregeket!”

„Szeretem az emberek arcán a ráncokat! Az idő történései térképet rajzolnak az arcunkra.” – mondta köszöntő beszédében Durkó Albert, misszióvezető, az összegyűlt hallgatóságnak. Erről a térképről a figyelmes szemlélő rengeteg mindent leolvashat. A hosszú élet gondját-baját, viszontagságait, küzdelmeit. Bölcsességet, jogos büszkeséget az utódokra, örömöt. Így történt ez most is, ahogy a törődő, kedves szavak megérintettek egybegyűlt gondozottjaink szívét. Szem nem maradt szárazon, miközben Baloghné Kiss Magdolna és Kisné Sajben Kitti szólóénekét hallgatuk: “Te erőt adsz, ha megfárad a lelkem…”

A rendezvényt Gáspár Györgyi, a Segítő Szolgálat intézményvezető helyettese, zárta, az elmaradhatatlan szeretet vendégségre invitálva a jelenlévőket. A különböző finomságokat, jóízű beszélgetések közben fogyaszthattuk el. 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »