Az MPE OCM Jelenlét Pont és a Máltai Szimfónia Program kezdeményezésére, a helyi óvoda és iskola közreműködésével TAVASZKÖSZÖNTŐ KONCERTET tartottunk 2022. május 6-án, Kömlőn, a Római Katolikus templomban.

Köszöntőt mondott Varga Pál plébános, és Berki András, az MPE OCM misszióvezető-helyettese.

Az óvodások és a Gárdonyi Géza tagiskola 2. osztályos tanulói tavaszi pompában, színes programmal, versekkel, énekekkel, virágokkal és kreatív alkotásokkal köszöntötték a jelenlévő édesanyákat.

Ezt követően a Szimfónia Program helyi diákjai, zenetanáraik vezetésével, tavaszi dallamokkal varázsoltak el bennünket, és közös éneklésre hívták a szép számú hallgatóságot a „Tavaszi szél vizet áraszt” népdallal. Ezen a napon a tavaszi szellő nem „jutalmazott bennünket csapadékkal”, így a program kellemes tavaszi időben folytatódott az MPE OCM Jelenlét Pont udvarán, közös étkezéssel, vidám játékokkal és tartalmas beszélgetésekkel.

Kesjár Zsolt

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »