Az MPE OCM Jelenlét Pont és a Máltai Szimfónia Program kezdeményezésére, a helyi óvoda és iskola közreműködésével TAVASZKÖSZÖNTŐ KONCERTET tartottunk 2022. május 6-án, Kömlőn, a Római Katolikus templomban.

Köszöntőt mondott Varga Pál plébános, és Berki András, az MPE OCM misszióvezető-helyettese.

Az óvodások és a Gárdonyi Géza tagiskola 2. osztályos tanulói tavaszi pompában, színes programmal, versekkel, énekekkel, virágokkal és kreatív alkotásokkal köszöntötték a jelenlévő édesanyákat.

Ezt követően a Szimfónia Program helyi diákjai, zenetanáraik vezetésével, tavaszi dallamokkal varázsoltak el bennünket, és közös éneklésre hívták a szép számú hallgatóságot a „Tavaszi szél vizet áraszt” népdallal. Ezen a napon a tavaszi szellő nem „jutalmazott bennünket csapadékkal”, így a program kellemes tavaszi időben folytatódott az MPE OCM Jelenlét Pont udvarán, közös étkezéssel, vidám játékokkal és tartalmas beszélgetésekkel.

Kesjár Zsolt

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »