dijatado1-001_0

I. helyezést ért az MPE OCM által támogatott Szintetika című videónk az országos drogprevenciós kisfilmpályázaton. Az Életrevaló Egyesület, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Multiplatform Média Kft. által szervezett „Te is filmes vagy! Drogprevenciós kisfilm” versenyén a győztes kisfilmmel a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának munkatársai és néhány gyülekezetbe járó fiatal vettünk részt.

Az I. helyezést elért filmet egy lelkes csapat alkotta meg: jómagam, dr. Leszkó Diána, a MPE Országos Cigánymissziójának missziómunkása, két munkatársam, Mike-Sötét Denisz és Gajdács-Leszkó Georgina, valamint a gyülekezeti  fiatalok: Kónya Dávid, Durkó Leona, Antóni Péter, Antóni Klára, Raffai Gergő, Filó György, Rácz Rajmund, Szilágyi István, Horváth Rudolf és Angelique Sangala. A film elkészítésében közreműködött Durkó Zsolt és Petneházi Géza is.

A „Szintetika” bemutatja, hogy a kábítószerre igenis lehet nemet mondani, lehet drogok nélkül is teljes életet élni, illetve, ha valaki már kábítószer-használó, hogyan lehet a függőségből megszabadulni! A nyertes filmünket bemutatják az országos médiában, valamint a drogprevencióhoz kapcsolódó rendezvényeken is ezt a filmet vetítik majd. A film készítése nagy örömet jelentett a számunkra, mert fontosnak tartjuk a fiatalok előtti példamutatást, és a „tiszta” életet.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket a videó elkészítésében, különösképpen az MPE Országos Cigánymissziónak.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »