Az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának házi segítségnyújtásban dolgozó 29 munkatársa vett részt június 6-án és 12-én a Reményhír Alapítvány által szervezett Szociális gondozó és ápoló akkreditált képzés vizsgáján.

A vizsgákra Kalocsán, az MPE Kalocsai Gyülekezetében, illetve Kiskőrösön, a Filadelfia Idősek Otthonában került sor. A vizsga első napján a hallgatók írásbeli, majd két modulból szóbeli vizsgát tettek, a második napon pedig gyakorlatból és további két modulból vizsgáztak. A vizsga elnöke Szebellédi Anna, a szakmai érdekképviselet tagja pedig Rácz Jánosné volt.

Elmondhatjuk, hogy ismét nagyon szép eredménnyel végződött a vizsga, hiszen a kalocsai csoport 4,6-os átlagot ért el. Így 29 fővel bővült a Szociális gondozó és ápoló végzettséggel rendelkező, házi segítségnyújtásban dolgozó munkatársaink köre.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »