Az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának házi segítségnyújtásban dolgozó 29 munkatársa vett részt június 6-án és 12-én a Reményhír Alapítvány által szervezett Szociális gondozó és ápoló akkreditált képzés vizsgáján.

A vizsgákra Kalocsán, az MPE Kalocsai Gyülekezetében, illetve Kiskőrösön, a Filadelfia Idősek Otthonában került sor. A vizsga első napján a hallgatók írásbeli, majd két modulból szóbeli vizsgát tettek, a második napon pedig gyakorlatból és további két modulból vizsgáztak. A vizsga elnöke Szebellédi Anna, a szakmai érdekképviselet tagja pedig Rácz Jánosné volt.

Elmondhatjuk, hogy ismét nagyon szép eredménnyel végződött a vizsga, hiszen a kalocsai csoport 4,6-os átlagot ért el. Így 29 fővel bővült a Szociális gondozó és ápoló végzettséggel rendelkező, házi segítségnyújtásban dolgozó munkatársaink köre.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »