A Reményhír Alapítvány által szervezett „Szociális gondozó és ápoló” akkreditált képzés 2012. április 4-én, valamint 11- és 12-én Hajdúböszörményben, az Emmaus Idősek Otthonában tartotta soron következő vizsgáját, az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának házi segítségnyújtásban dolgozó munkatársai részére. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk, mind a vezetőség, mind pedig a dolgozók részéről.

A vizsga elnöke Békési Tiborné volt, a szakmai érdekképviselet tagja pedig dr. Molnár Endréné. 4-én írásbeli, valamint egy szóbeli vizsga volt, adminisztrációból. A másik két napon csak szóbeli vizsgák voltak, egészségügyből, az esettanulmány megvédéséből – amelyet a hallgatók készítettek a két hetes bentlakásos gyakorlat során egy ellátottról –, valamint pszichológiából.

A hallgatók a nagy izgatottság ellenére nagyon szépen teljesítettek, 4,29-es átlagot ért el a hajdúsámsoni csoport. Így 34 fővel bővült a házi segítségnyújtásban dolgozó munkatársaink azon köre, akik Szociális gondozó és ápoló képesítést szereztek.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »