A Reményhír Alapítvány által szervezett „Szociális gondozó és ápoló” akkreditált képzés 2012. április 4-én, valamint 11- és 12-én Hajdúböszörményben, az Emmaus Idősek Otthonában tartotta soron következő vizsgáját, az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának házi segítségnyújtásban dolgozó munkatársai részére. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk, mind a vezetőség, mind pedig a dolgozók részéről.

A vizsga elnöke Békési Tiborné volt, a szakmai érdekképviselet tagja pedig dr. Molnár Endréné. 4-én írásbeli, valamint egy szóbeli vizsga volt, adminisztrációból. A másik két napon csak szóbeli vizsgák voltak, egészségügyből, az esettanulmány megvédéséből – amelyet a hallgatók készítettek a két hetes bentlakásos gyakorlat során egy ellátottról –, valamint pszichológiából.

A hallgatók a nagy izgatottság ellenére nagyon szépen teljesítettek, 4,29-es átlagot ért el a hajdúsámsoni csoport. Így 34 fővel bővült a házi segítségnyújtásban dolgozó munkatársaink azon köre, akik Szociális gondozó és ápoló képesítést szereztek.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »