Az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának házi segítségnyújtásban dolgozó 29 munkatársa vett részt szeptember 5-én és 11-én a Reményhír Alapítvány által szervezett Szociális gondozó és ápoló képzés vizsgáján. A vizsgákra Verpeléten, az MPE Verpeléti Gyülekezetében, illetve Egerben, az Egri Idősek Otthonában került sor.

A vizsga menete az eddigiekhez hasonlóan zajlott. A vizsga első napján a hallgatók írásbeli, majd két modulból szóbeli vizsgát tettek, a második napon pedig gyakorlatból és további két modulból adtak számot tudásukról. A vizsga elnöke Zsitvay Katalin volt, a szakmai érdekképviselet tagjaként pedig Nyerges Tibor vett részt a vizsgán.

A korábbi vizsgákon elért eredményekhez képest ezen a vizsgán sem maradtak szégyenben hallgatóink, hiszen 4,6-os átlagot sikerült elérniük. Az MPE OCM-nél így újabb 29 fővel bővült azon munkatársaink köre, akik sikeresen megszerezték a Szociális gondozó és ápoló szakképesítést.

A Reményhír Alapítványra még egy megmérettetés vár, októberben, amikor is  kunszentmiklósi munkatársaink vizsgáira kerül sor.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »