Szeptember 20-án Nagyharsányban rendeztünk egy szüreti mulatságot az MPE OCM Segítő Szolgálat pécsi telephelyének gondozottai számára, hiszen az idősek szeretnek egymással találkozni. Mivel arrafelé több kisebb településen vannak ellátottak, így voltak közülük Oldról, Siklósról, Alsószentmártonból, Siklósnagyfaluból, Drávapiskiből és természetesen Nagyharsányból. A helyszín már ismerős volt az idősek számára, a focipálya melletti félig fedett részre állították fel az asztalokat és padokat.

A zenét a Dr. Ok dicsőítő csoport szolgáltatta. Az Urat dicsőítő dalokat saját maguk írják. Az idősek egyik nagy öröme, hogy a munkatársak a szabadban főznek rájuk. Ezen alkalommal vegyes pörköltet és babgulyást kaptak, ami mindenkinek nagyon ízlett.

Szőlőfürtök díszítették a sátor környékét és desszertként zamatos szőlőt szolgáltak fel. Az idősek táncoltak is; volt olyan gondozott, aki a gondozót kérte fel táncolni. Akik nem táncoltak, azoknak még nézni is öröm volt őket.

Major Róbertné

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »