2021evnyito

Szeptember 1-jén ünnepélyes keretek között indult a tanév iskolánkban. Az elsősök virágkapun keresztül vonultak be az iskolába egy dal kíséretében, aminek a refrénje akár az év mottója is lehetne: „Van, ami benned szép, van, ami bennem jó, van, amit együtt éneklünk el, s az a dal úgy lesz jó. Állj be közénk, mert itt a helyed! Kell az erőd, hát nyújtsd a kezed!”

Ünnepi versükben örömüket és várakozásukat fejezték ki az iskolai évekre vonatkozóan.

Durkóné Illés Bernadett igazgatónő köszöntőjében kiemelte: „…Az iskola, a közös dal sok mindent jelent számunkra, még ha különbözőképpen éljük is meg. Jelenti az épületet, a közösséget, a barátokat, a tanulást, a kirándulásokat, a kihívást, az elvárásokat, a napi feladatokat, a szabályokat, amiket hol jobban, hol kevésbé sikerül betartanunk. Mindannyiunk számára egy közöset mindenképp nyújt: a fejlődés lehetőségét. Mindenkinek saját mértékben, módon, és tempóban. Ezt az egyéni módot szeretnénk folyamatosan támogatni, hogy mindenki megélje a sikereket.”

A tanévnyitón az évfolyamfelelős missziós munkatársak imájukkal adtak biztatást és erőt a tanulóknak, szülőknek és a pedagógusoknak.

Durkó Albert misszióvezető áldással zárta az ünnepséget, egyúttal hitét és bizalmát fejezte ki az iskola oktató-nevelő munkájában, az itt tanuló diákok tehetségében, a pedagógusok támogató, gyermekszerető elhivatottságában. „Minden lehetséges annak, aki hisz.”

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »